Inmiddels kunnen de eerste namen bekend maken van het openingsconcert op het Domplein vrijdgavond 21 juni 2019. Niemand minder dan Gevorg Aperánts en Pepijn van Vilsteren zullen gaan optreden!

Gevorg Aperánts

Gevorg Aperánts (Armeens-Nederlands) begon zijn carrière bij de Staatsopera van Hannover. In het seizoen 2013/2014 maakte hij deel uit van de ‘Junge Oper Hannover’. Tijdens zijn engagement in Hannover werkte hij mee met producties als ‘Tosca’, ‘Un Ballo In Maschera’ en ‘La Forza Del Destino’.  Hij zal daarnaast in april 2019 de rol van evangelist in Bach’s Matthäus Passion in het Concertgebouw zingen. Het repertoire van deze lyrische tenor  varieert van Rossini tot Mozart, Donizetti tot Bellinni. Lees hier meer over Gevorg Aperánts.

Pepijn van Vilsteren

Pianist Pepijn van Vilsteren verzorgt regelmatig soloconcerten op diverse concertpodia.  In 2007 en 2008 was hij solist in het Tweede Pianoconcert van Dmitri Sjostakovitsj bij het HanzeOrkest Zwolle, onder leiding van Bart van den Goorbergh. Hierbij hebben zij onder meer in theater De Spiegel in Zwolle opgetreden. Daarnaast begeleidt Pepijn van Vilsteren koren en is hij actief als correpetitor.

Ook is hij een bevlogen pianodocent. Momenteel geeft hij les aan de Muziekschool Wijk bij Duurstede en geeft hij les in zijn privé lespraktijk.