We zijn blij te kunnen melden dat Utrecht Marketing sinds 26 november onze officiële samenwerkingspartner is. Op 26 november ondertekenden coördinatoren Miranda Spies en Pepijn van Vilsteren het samenwerkingscontract.  We kunnen gebruik maken van de expertise,  het uitgebreide netwerk van Utrecht Marketing,  en informatie over ons programma wordt opgenomen in de communicatiekanalen die Utrecht Marketing beheert.  Zo hebben we veel meer mogelijkheden om Kerkennacht 2019 tot een succes te maken!

Op de foto van links naar rechts: Theo Zijderveld (communicatieadviseur Kerkennacht), Pepijn van Vilsteren, Miranda Spies (beiden coördinator), Ronald Besemer (Mt lid Utrecht Marketing), Sander Griffioen (Manager Campagne en Pers, Utrecht Marketing).

Meepraten?
Draag gerust bij!