Programma

Kerkennacht Utrecht 2019 begint op vrijdag 21 juni 2019 om 20:00 met een groot openingsconcert op het Domplein. De dag daarop, zaterdag 22 juni, zijn er de hele dag tot en met diep in de nacht activiteiten in de Utrechtse kerken die meedoen met Kerkennacht.

Openingsconcert vrijdag 21 juni

Het openingsconcert van Kerkennacht Utrecht start officieel om 20:00 op het Domplein. De muziek varieert van licht klassiek tot populair en is toegankelijk voor jong en oud. Zoals Amsterdam zijn Prinsengracht concert heeft, zo heeft Utrecht met Kerkennacht een  concert op het Domplein! Aan het programma zal een orkest meewerken waarvan we binnenkort de naam bekend zullen maken. Verder kunt u bij het nieuws lezen dat de eerste muzikanten al bekend zijn.

Activiteiten Kerken 22 juni

Op zaterdag 22 juni zullen veel kerken in Utrecht geopend zijn, en in elk van deze kerken is wat te zien, te doen, te proeven of te beluisteren! Het programma wordt verder vormgegeven, maar we kunnen alvast vertellen dat het jaarlijkse multiculturele Choir Festival  in de Domkerk op deze datum zal plaatsvinden.

Het programma van Kerkennacht Utrecht 2019 eindigt in de nacht van 22 op 23 juni.